Hvordan sendes opskrifterne ud?
Når du køber en opskrift, får du tilsendt en mail med link til pdf-fil med opskriften. Derfor er det vigtigt, at du skriver den rigtige mailadresse ved bestilling.
FAQ
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Her kan du måske få svar på dit spørgsmål, hvis ikke du kan finde svar her, er du velkommen til at skrive en mail til Sarah@ByPapara.dk.
Kan jeg betale med kreditkort?
Ja. når du har lagt dine ønskede varer indkøbskurven, trykker du på GÅ TIL KASSEN, her skriver du dine kontaktoplysninger og vælger betalingsform.
Hvad er sværhedsgraden på en given opskrift?
Opskrifternes sværhedsgrad
Hækleopskrifter hos ByPapara er tildelt en sværhedsgrad markeret med stjerner. Herunder kan du se kategoriseringen, som går fra 1 – 5 stjerner:
1 – BEGYNDER ★ ☆ ☆ ☆ ☆
Hækleopskrifterne er begyndervenlige. Opskrifterne indeholder ingen svære teknikker.
2 – LETØVEDE ★ ★ ☆ ☆ ☆
Hækleopskrifterne er lidt sværere end begynderopskrifterne, men stadig lette at gå til med almindelige kendte teknikker.
3 – MIDDEL ★ ★ ★ ☆ ☆
Hækleopskrifterne er middelsvære og indeholder lidt sværere teknikker og konstruktion. Det kan også dække over opskrifter der kræver rutine.
4 – OVER MIDDEL ★★★★ ☆
Hækleopskrifterne ligger i den svære ende og kræver en vis rutine og overblik. Der findes flere detaljer i opskrifterne, som kræver lidt mere erfaring, du bliver guidet igennem opskriften.
5 – SVÆR ★★★★★
Hækleopskrifterne er for den erfarede hækler og indeholder enten svære teknikker eller en anderledes konstruktion. Her skal du kunne bevare overblikket og holde koncentrationen.
Kan jeg få hjælp til en opskrift?
Ja. Du er altid velkommen til at skrive en besked på min Facebookside bypaparadesign eller en mail på Kontakt@ByPapara.dk Så vil jeg forsøge at hjælpe dig på bedste vis. Der kan i visse perioder forventes et par dages svartid.
Der er som regel også altid god hjælp at hente i din lokale garnbutik.
Jeg mener at have fundet en fejl i opskriften – kan det passe?
Det må understreges at alle hækleopskrifter bliver testhæklet og korrekturlæst ad flere omgange inden udgivelse. Der kan selvfølgelig snige sig en fejl ind, og hvis du mener at have fundet en fejl i en opskrift, er du meget velkommen til at sende en mail til kontakt@bypapara.dk, så fejlen kan blive rettet hurtigst muligt.